Per Ervland

Annonse


Knuser iPod for penger

Per ErvlandDe som står bak nettstedet, påstår at de tilhører en folkebevegelse som hater den såkalte «iPod-revolusjonen». Som en politisk markering knuser de derfor iPod-er i Apple-butikkene – etter å ha betalt for den.

Knuses på stedet

Det hele foregår slik at du sender inn 400 amerikanske dollar (om lag 2668 kroner). Så kjøper SmashMyiPod.coms folk inn en iPod Photo – som de øyeblikkelig knuser på stedet, i butikken.

Seansen blir tatt opp på video og lagt ut på nettstedet.

– Ren underholdning!

Mange spør seg om ikke den såkalte bevegelen på denne måten bidrar til Apples overskudd – stikk i strid med formålet. Det har jo ingen betydning for Apple om kjøperen ødelegger sin iPod, så lenge hun eller han har betalt for den.

Annonse


Til dette svarer nettstedet i sin FAQ:

Vi har ingenting i mot at Apple tjener penger. Dette prosjektet eksisterer bare med det mål for øye å tilfredsstille folk som vil se at ting blir ødelagt – og ikke minst se reaksjonen til de som nettopp brukte halve ukelønna si på å kjøpe en av disse dingsene. Ren underholdning!

– Ikke kriminelle

De som står bak nettstedet understreker at de ikke er kriminelle som rett og slett tar pengene – uten å verken kjøpe eller knuse noen iPod…

Kilder:
SmashMyiPod.com
blog.wired.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse