Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nokia MP3 Music Kit

Mer musikk enn prat

Nokia har lansert en musikkpakke som gir mobilen skikkelig fet lyd. Men har ikke Nokia skjønt at man også skal ringe med mobilen?

FOTO: Per Ervland
Musikk er tydeligvis det store i mobilindustrien i år. Musikkmobilene kommer på løpende bånd fra de fleste store produsentene, men det hjelper jo ikke for alle de som har andre mobiltelefoner. Derfor har Nokia kommet med en musikkpakke som fungerer på Series 60-modellene til selskapet.

Man får et minnekort på 512 megabyte, en adapter til vanlige hodetelefoner, en USB-plugg og et par gode Sennheiser-hodetelefoner. Alt som skal til for å få mobilen til å virke som en fullverdig MP3-spiller.

Men er den like bra som det høres ut? Les hele testen hos vår søsterpublikasjon DinSide.no

Stikkord: Mobil, mp3