GMail Logo

Annonse


Google får ikke bruke Gmail

GMail LogoByttet av navn i Storbritannia har blitt konsekvensen av at Google ikke har klart å komme til enighet med selskapet Independent International Investment Research (IIIR). Dette selskapet tilbyr en e-posttjeneste kalt G-Mail via et datterselskap og eier varemerket Gmail i Storbritannia.

Ekstreme summer

Google hevder de har forsøkt å komme til enighet med selskapet via forhandlinger, men at de ikke har klart å inngå noe kompromiss med IIIR.

– Dette selskapet har vært veldig fokusert på en økonomisk kompensasjon. Vi har gått frem og tilbake for å finne en fornuftig løsning, men pengesummen dette selskapet krever er hinsides all fornuft, kommenterer Google.

Får googlemail.com-adresse

Konsekvensen av dette er at alle nye britiske brukere som åpner mailkonto hos Google vil få en e-postadresse med domenenavnet googlemail.com.

Annonse


– Vi jobber fremdeles med rettsvesenet og varemerkekontoret for å beskytte vår mulighet til å bruke gmail-navnet, men i mellomtiden vil vi at du skal ha en e-postadresse du kan stole på, sier selskapet.

Flere pressekilder hevder at IIIR har satt en verdi på sitt Gmail-varemerke på hele 25 millioner pund (287 millioner kroner).

Kilde:
BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse