Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Batteriflause for HP

Flere har opplevd at batterier på HP-laptoper har blitt altfor varme og i noen tilfeller har smeltet. Nå kaller HP tilbake 135 000 batterier.

Foto: Per Ervland
På fredag i forrige uke annonserte Hewlett-Packard at de nå kaller tilbake 135 000 batterier som har vært brukt i flere bærbare PC-er fra HP og Compaq. Det har skjedd i etterkant av 16 rapporter om at slike batterier har smeltet.

Få nytt batteri

De aktuelle batteriene skal ha blitt produsert mellom mars og september i fjor og har vært i salg fra mars i fjor til mai i år. Batteriene er solgt over hele verden og man kan kontakte HPs kundeservice for å få et nytt batteri.

Man kan finne ut om man omfattes av denne tilbakekallingen ved å se på strekkoden på batteriet sitt. Begynner strekkoden med bokstavene GC, IA, L0 eller L1 bør man ta kontakt med HP. HP-linken under sender deg direkte til HPs batteribyttesider, der man enkelt kan finne ut om man omfattes av dette.

Kilder:
BetaNews
HP

Stikkord: laptop