Media Center

Annonse


Test: Media Center på norsk

Media CenterVår søsterpublikasjon DinSide Data har lekt seg med en av de første norske Media Center PC-modellene en ukes tid.

Godsaker fra nettet

Dommen så langt er at her er det mye bra. Spesielt Online Spotlight-delen – som godt kan være begynnelsen på en liten revolusjon der Internett konkurrerer med TV-mottakeren som leverandør av programmer og filmer til storskjermen din.

Mangler innganger

Et minus er mangelen på fornuftige inn- og utganger som man forventer på et apparat som skal være senteret i hjemmeunderholdningen. På maskinen som er testet, finnes verken Scart, HDMI (men derimot DVI, som mer kompatibelt) eller komponent-videoutganger. Heller ikke kopisikringssystemet HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) støttes.

Best å vente

Og IR-styring for eksterne dekodere for satellitt og kabel-TV er ekstrautstyr.

Annonse


Konklusjonen er at det er verd å vente til de virkelig store spillerne – som HP og Fujitsu Siemens – kommer på banen med spesialbygde løsninger.

Les hele testen HER.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse