Annonse


Google skal ta betalt

Ryktene om at Google vil starte en betalingstjeneste på linje med PayPal har gått i flere måneder. Denne uken har imidlertid flere oppdaget at Google Purchases er rett rundt hjørnet.

I tillegg har Google oppdatert sin egen robots.txt-fil om at andre websøk skal hoppe over katalogene /gwt og /purchases.

Fjernet side

Allerede i April i år opprettet Google et nytt selskap kalt Google Payment. Corp. I juni kom ryktene om at selskapet skulle lansere en tjeneste kalt Google Wallet (gwt). Nå ser det imidlertid ut til at Purchases blir det endelige navnet.

Går man til google.com/purchases kommer man til en login-side for Google Accounts. Tidligere denne uken kom man etter å ha logget seg inn til en side der man ser informasjon om hvordan man kan betale hos Google. Dette er nå fjernet, men du kan se skjermbilde av dette het.

Det er ventet at Google først vil bruke tjenesten til å ta betalt for egne tjenester som kjøpe av Google Video og for kunder av Google Earth. Som et neste steg er det ventet at man vil åpne for kjøp hos tredjeparts selskaper.BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse