Xbox 360

Annonse


– Glem Xbox 360 til jul!

Xbox 3602. desember slippes Xbox 360 i Norge. Da har den bare vært på markedet én uke. Interessen for den nye konsollen har vært enorm, og enkelte nettbutikker melder at de allerede nå er i ferd med å bli utsolgt.

Årets julegave

Hos nettbutikken Komplett har de tatt imot bestillinger på mer eller mindre alt de regner med å få inn av Xbox 360 før jul. Det er rimelig å anta at andre nettbutikker opplever en tilsvarende stor interesse, selv om MPX sier at de tror de vil kunne dekke etterspørselen.

Årsaken er at Microsoft slipper Xbox 360 samtidig over hele Europa. Dermed regner ikke bransjen med at det vil finnes nok maskiner til å dekke den reelle etterspørselen:- Du kan ikke dukke opp 20. desember og tro at du får en 360 til jul. Det går ikke, sier innkjøper Eilif Kiland i Komplett til digi.no

Nordmenn kjøper dyrt

Det viser seg også at nordmenn ikke er gjerrige når de kjøper seg nye duppeditter. Mens Microsoft trodde at 30 prosent av Xbox 360-kjøperne skulle gå for den billigste pakken, viser det seg at 95 prosent av kjøperne vil ha den dyre pakken med integrert harddisk og div. ekstrautstyr. Det selges også langt flere iPod Nano med 4 GB minne enn med 2 GB i Norge.

Kilde:
digi.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse