RIAA logo

Annonse


Saksøker platebransjen for snoking

RIAA logo
(Ill.: RIAA)
Det hele begynte da 41 år gamle Tanya Andersen ble anklaget for å ha lastet ned gangster rap fra Kazaa klokken halv fem om natten. Andersen ble deretter offer for et såkalt anonymt søksmål fra RIAA (Record Industry Association of America), der hun ikke engang fikk vite at hun var saksøkt for før saken var godt i gang.

Benekter nedlasting

Anderson, en funksjonshemmet alenemor som lever av sosialstøtte, har derfor saksøkt RIAA for ulovlig brudd på privatlivets fred, samt å ha skaffet seg ulovlig tilgang til hennes datamaskin. Hun benekter at hun noen gang har lastet ned musikk, og hevder at hun ikke en gang er våken klokken halv fem om natten.

Andersons advokater hevder at RIAA, ved å bruke MediaSentry til å ta seg inn i hennes og tusenvis av andre PCer for å spore ulovlig nedlasting, begår en ulovlighet. De forlanger rettssak foran en jury.

Mener RIAA svindler og bedrar

I tillegg til brudd på privatlivets fred og elektronisk innbrudd, saksøker Andersen også RIAA for svindel, misbruk av rettssystemet, uaktsom løgn og bedragersk forretningsskikk.

Kilde:
Blogspot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse