Fengsel

Annonse


Trojanerbande tatt

FengselDe tre mennene på 19,22 og 27 år ble arrestert av nederlandsk politi i byen Breda. De skal ha brutt seg inn i PCer og installert trojaneren toxbot. Denne har de så oppdatert i takt med antivirusoppdateringene, slik at de har kunnet tilegne seg passord og kontoinformasjon fra brukerne av de infiserte PCene.

Truet med DOS-angrep

De tre skal også ha brukt de 10 000 bot-PCene til å legge ut annonser og forberede organiserte DOS-angrep. Blant annet skal et ikke navngitt amerikansk selskap ha blitt forsøkt presset for penger gjennom trusler om DOS-angrep.

Hackerne står også tiltalt for å ha plyndret brukerkontoer hos eBays betalingstjeneste PayPal. Ifølge nederlandsk politi er det ventet flere arrestasjoner i saken.

Kilder:
Reuters
Digi.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse