ill: Per Ervland

Annonse


Fikser nye Windows-hull

ill: Per ErvlandÅtte nye Windows-hull og ett Exchange-hull skal fikses i den månedlige Microsoft-oppdateringen som kommer på tirsdag. Det er ikke kjent hvilke spesifikke feil som fikses i oppdateringen, men ett av hullene skal være rangert som en kritisk feil.

Kansellert versjon

Microsoft planla også å lansere en kritisk oppdatering forrige måned, men kansellerte denne etter det selskapet kalte bekymringer over kvaliteten på oppdateringen. Det er ikke kjent om disse feilene nå fikses i oktoberutgaven.

Selskapet skal også lansere en oppdatert versjon av Windows Malicious Software Tool på tirsdag. Dette programmet skal fjerne såkalte ondsinnede programmer fra en infisert datamaskin.

Kilder:
eWeek
BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse