Freecast logo

Annonse


Freecast: Ukas høydepunkter (NY!)

Freecast logoKreative sjeler landet rundt fortsetter å sende inn sine podcaster til ITavisens Freecast-tjeneste. Nytt denne uka er blant annet to nye programmer fra gutta bak spillmagasinet Hardcore.

Vinn Nintendogs

Dersom du deltar i Hardcores konkurranse kan du vinne et komplett Nintendogs-spill og flere andre spilltitler. Kan du virkelig la sjansen gå fra deg? Over 2800 brukere har allerede lastet ned Hardcores spillsendinger.

Webcode Multimedia har også lagt ut en ny sending. Dette er et svært informativt lynkurs i hvordan man kan tjene penger på sine egne nettsider. Programlederen går gjennom fordeler og ulemper med de vanligste tjenestene og applikasjonene. Våre lyttere har gitt denne sendingen et enstemmig terningkast seks, og applausen vil ingen ende ta.

Lag podcast du også!

Bibliotek- og IKT-tanker er også ute med ny episode. Alle som er interessert i informasjonsteknologi i forbindelse med informasjonsvirksomhet og biblioteker burde få med seg denne. Både informativ og interessant, også for deg som ikke er fagperson.

Annonse


På ITavisen Freecast kan alle som har noe å melde legge ut sin egen podcast. Vi fikser RSS-feeds for deg, slik at lytterne kan abonnere på dine podcasts. Lag din egen podcast du også, og legg den ut hos oss, så er du med på den utrolig spennende utviklingen av dette nye mediet!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse