PSP

Annonse


«Anti-patch» dreper PSP

PSPProgrammet, som har fått navnet «Trojan.PSPBrick» av sikkerhetssselskapet Symantec, gir seg ut for å være en såkalt «nedgraderng» av Sonys plasterlapp for PSP. Denne plasterlappen er ment å hindre brukerne fra å modifisere maskinen, slik at den kan kjøre spill og programvare fra andre kilder enn de Sony godkjenner.

Mister garantien

De som installerer denne «motgiften» mot Sonys sperre, kan imidlertid komme til å få seg en ubehagelig overraskelse. Programmet sletter nemlig PSPs firmware, slik at den blir ubrukelig. Og spør du Sony pent om å få ny firmware, er svaret nei.

Selskapet hevder at en slik installerring er brudd på grarantireglene, og at kunder som gjør dette dermed mister sine rettigheter.

Kilder:
The Inquirer
News.com
Symantec.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse