Bang & Olufsen

Annonse


B&Os nye designvidunder

Bang & OlufsenDet har vært mye hemmelighetskremmeri rundt samarbeidet mellom Samsung og Bang & Olufsen.

Den 14. september i år kunngjorde selskapene samarbeidet, og fortalte i samme slengen at de var på vei med en designtelefon som skulle bruke Samsungs teknologi og Bang & Olufsens designerfaring.

I dag lanserte de telefonen under en pressekonferanse i Moskva.

DECT og GSM

Det er også andre ting enn det frekke og nyskapende designet i kjent B&O-stil som skiller H-E910/Serene fra andre telefoner.

Annonse


Først av alt er dette en kombinert DECT/GSM-telefon. Det betyr at den også kan brukes på fastlinjenettet via en DECT-basestasjon hjemme i stua. Men du må bestemme deg for hvilken av de trådløse systemene du skal bruke. Du kan ikke ha kontakt med GSM-nettet og fastlinjen via DECT på samme tid. Bang & Olufsen/Samsung har imidlertid bebudet en oppgradering som skal fikse dette.

Pudderdåse

Telefonen ser mest av alt ut som en pudderdåse, og er når alt kommer til alt en tradisjonell lokk-telefon i original innpakning.

Målgruppa skal være kvinner mellom 25 og 40 år.

Fra baksiden minner den om en leppestifthylse (eller patronhylse, om man vi, være litt maskulin). mens den fra toppen ser ut som et smykkeskrin.

Tastatur i sirkel

Formen er nesten helt kvadratisk, og tastaturet er plassert i en sirkel. Skjermen og brukergrensesnittet er et kapittel for seg. Det ser svært luksuriøst og elegant ut, og får dagens Symbian- og Windows-telefoner til å fortone seg som en levning fra MS-DOS-tiden. Størrelsen er på 69.7×64.7×23.9 mm og vekten 115 gram.

Kameralinsen er plassert på den ene langsiden, og det dreier seg om et 640×480-kamera som gir mildt sagt beskjeden kvalitet I forhold til det som er vanlig i dag.

9000 kroner

Sin vane tro mener Bang & Olufsen at deres målgruppe ikke først og fremst er opptatt av teknologi og spesifikasjoner, men av brukervennlighet og utseende.

Prisen er att till 1100 Euro – i underkant av 9000 kroner. Det er så langt ikke inngått noen subsidieringsavtaler.

Pressemeldinger og bilder fra Bang og Olufsen og Samsung finner du her:
Bang-Olufsen.com
Serenemobile.com

Les den første testen på Mobile-review.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse