FOTO: Marius Røstad

Annonse


Video-iPod neste uke?

FOTO: Marius RøstadNok en gang har selskapet i Cupertino, California sendt ut en kryptisk invitasjon til journalister – egnet til å sette i gang en flom av spekulasjoner og rykter i pressen.

…og en ting til

Som vanlig forteller de ikke hva det dreier seg om. I innbydelsen til pressekonferansen i San Jose onsdag om en uke står bare setningen «…og en ting til», ledsaget av et bilde av et teppe foran et kinolerret.

Den 7. september hadde selskapet et lignende stunt. Da sto det i innbydelsen: «1000 sanger i lomma forandret alt. Nå er vi i gang igjen».

Den gangen dreide det seg om iPod nano.

Annonse


Ikke først ute

Dersom det skulle vise seg at Apple virkelig kommer med en iPod som også kan spille av video, er de – også som vanlig – ikke først ute. Mange produsenter, blant dem Samsung, Creative og Archos, har allerede slike spillere ute.

Den store forskjellen vil ligge i at det er Apple som lanserer. Selskapet som nå har en så stor markedsandel innen MP3-spillere at andre leverandører tidvis har problemer med å få tak i både flashminne og små harddisker.

Flere mindre produsenter har den siste tiden blitt skviset ut av markedet på grunn av Apples dominans.

Video-Airport

Et annet hett rykte er muligheten for at Apple utvider sin trådløse basestasjon Airport Express til også å overføre video.

I dag kan enheten bare overføre lyd rundt i huset via iTunes. Mange konkurrenter har allerede nettverksenheter som fikser både film og musikk til TV-er og stereoanlegg andre steder i huset enn der PC-en står.

.Kilder:

Macrumors.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse