Google

Annonse


Venter med Google-Office

GoogleSamarbeidsavtalen, som formelt ble inngått i natt norsk tid, satte fart i spekulasjonene om at Google ville bruke Suns OpenOffice til å slå beina under Microsofts totalt dominerende kontorpakke.

Ikke «Google Office»

Dette ville de to sjefene Scott McNealy (Sun) og Eric Schmidt (Google) ikke bekrefte overfor pressen i natt. I stedet smilte de skjelmsk og nøyde seg med å si at OpenOffice nå vil bli mye mer tilgjengelig for brukerne.

Enkelte har den siste tida spekulert i et web-basert, gratis «Google Office» som kan brukes uten installasjon.

Verken denne eller andre spekulasjoner ble bekreftet da avtalen ble kunngjort. Men sikkert er det at verdens største søkemotor og verdens nest største programvarehus kan bli en formidabel utfordrer for Microsoft.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse