QPVision

Annonse


TV-revolusjon fra Tønsberg

QPVisionNår Microsoft lanserer Media Center i Norge har de alliert seg med norske QPVision fra Tønsberg for å lage en løsning som er skreddersydd for alle som er skeptiske til å ha PCen i stua. Med QPVisions flatskjerm slipper du stygge kabler i TV-kroken.

250 GB harddisk

Integrert i den 40 tommers LCD-skjermen får du nemlig både DVD-spiller, minnekortleser og en 250 GB harddisk. Ved hjelp av en Media Center fjernkontroll eller et eksternt tastatur kan du høre musikk, se TV og benytte deg av alle Media Center-funksjonene.

QPVision Media Center tastatur
QPVisions Media Center PC virker med Media Center tastatur

Med harddisk i TVen kan du ta opp og spole i direktesendte TV-programmer. Du kan også surfe på internett og laste ned og brenne filmer og musikk.

Annonse


Konkurransedyktig pris

LCD flatskjermen har HD oppløsning og kan vise flere kanaler samtidig. Den innebygde PCen har Intel-prosessor og 1GB internminne.

QPVision opererer med en veiledende pris til forbruker på ca. 30 000 inkludert moms. Dette ligger mer eller mindre på nivå med andre LCD flatskjermer som er HDTV-klare. QPVision tror at dette vil gjøre at nyskapningen blir en hit i julesalget.

QPVision flatskjerm
Slik ser QPVisions Media Center-TV ut

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse