Photoshop Elements 4.0

Annonse


Finner folk i fotosamlinga

Photoshop Elements 4.0Adobe lanserer i disse dager Photoshop Elements 4.0 og Premiere Elements 2.0, med nye funksjoner for hobby-fotografer og -regissører.

Nyttige funksjoner

Foruten forbedret anti-rødøye-funksjon i Photoshop Elements 4.0 (som du forøvig ikke finner i Photoshop CS 2) og helt nytt grensesnitt i Premiere Elements, ser de mest spennende nye funksjonene ut til å være muligheten for ansiktsgjenkjenning, et nytt velgeverktøy og generering av slideshows.

Med Face Tagging kan du automatisk sortere ut de bildene som har tydelige ansikter i seg, for enklere organisering og merking av bilder.

Et nytt Magic Extractor-verktøy gjør det nå også uhyre enkelt å markere gjenstander, mens en ny funksjon lar deg lage animerte slideshows med lyd/musikk og morsomme enkeltfunksjoner, som kan eksporteres til Windows Media Video- eller PDF-format.

Annonse


Kan kjøpes sammen

Permiere Elements har også nå for første gang støtte for videodigitalisering via USB 2.0, i tillegg til FireWire.

Både Adobe Premiere Elements 2.0 og Photoshop Elements 4.0 for Windows XP har hver en veiledende pris på 890,- kr.

En kombipakke med begge produktene koster ca 1325,- kr.

En ny Mac-versjon av Photoshop Elements skal også være på vei, men lanseringstidspunktet er ikke kjent. Adobe har derimot sluttet å lage Premiere for Mac, på grunn av for stor overlapping med Apples egen programvare.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse