Marihuana-blad

Annonse


Narkoflom på nettet

Marihuana-bladVia nettsteder, diskusjonsgrupper, chattekanaler og forum på nettet selges det amfetamin, hasj, marihuana, heroin og ecstasy i stor stil.

– Etablerte misbrukere bruker nettet til å skaffe narkotika. Men vi ser at Internett også kan fungere som rekrutteringskanal for unge, som i dag har store kunnskaper om bruk av nettet. Dette må stoppes, sier kriminalinspektør Kim Nilvall ved det svenske rikskriminalpolitiets narkotikaavdeling til Aftenposten.

Han mener terskelen er lavere for å oppsøke brukermiljøer på nettet enn den er på gata.

Også nordmenn

Svensk politi har også oppdaget nordmenn som handler narkotika via nettkanaler. Posten oppdager stadig mer narkotika som sendes via brevpost. Men stoffet overleveres også i mange tilfeller personlig av lokale langere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse