PlayStation Portable (hvit)

Annonse


– Harddisk-PSP neste sommer

PlayStation Portable (hvit)Analytikerne Anthony Gikas og Stephanie Wissink i Piper Jaffray tror spillbransjen kommer til å vokse videre, at Sony vil lansere en PSP med harddisk neste sommer og at Xbox 360 vil ta en tidlig ledelse i neste generasjons konsollkappløp.

Neste generasjon PSP

Gikas og Wissing regner med at man vil se en beskjeden økning i konsollsalget, mye på grunn av at markedet taper litt til de håndholdte spillkonsollene. De regner også med at Game Boy vil selge langt bedre enn PSP i 2005, mens det vil være mer likt fremover.

Men kanskje det mest interessante i analytikernes rapport er at de forventer at Sony vil lansere neste generasjons PSP i midten av 2006. Denne vil ifølge Piper Jaffray ha innebygd harddisk.

Men PlayStation 3 vinner

Videre spår de at Microsoft vil ha solgt 19,6 millioner Xbox 360 frem til slutten av 2008. I løpet av samme periode tror de Sony vil ha solgt 15,5 millioner PlayStation 3 og Nintendo vil ha solgt 5 millioner Revolution. De to siste tallene er beregnet ut fra en lansering på slutten av 2006.

Annonse


Selskapet regner da også med at etter 2008 vil PlayStation 3 gå forbi rivalen og være størst. Allerede i løpet av 2008 vil de selge mest, med 8,5 millioner enheter, men da har Microsoft allerede solgt såpass mye på grunn av den tidlige Xbox 360-lanseringen at de ikke rekker å ta dem igjen.

Kilde:
GameSpot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse