Goerge W. Bush

Annonse


Bush-moro på Google

Goerge W. BushDersom du skriver inn det engelske ordet failure, som kan oversettes til fiasko eller strykkarakter, i Google og trykker på “Jeg prøver lykken” (I’m Feeling Lucky), kommer du rett til George Bush-biografien på det hvite hus’ hjemmesider.

***hole = Bush

Prøver du med ordet asshole (som knapt trenger noen oversettelse) og trykker på prøv lykken, kommer du til en annen, langt mer Bush-kritisk side.

I vår jakt på mer Bush-hets (og det finnes sikkert), fant vi ut at det er billig moro å skrive inn engelske skjellsord i Google, trykke på lykke-knappen og se hva som skjer.

Hvor dum kan du bli?

Vi oppdaget blant annet nettavisen Dumbass Daily, der grunnlegger Bob Reno skriver om de dummeste menneskene han vet om – som damen som anmeldte en leiemorder fordi han ikke gjorde jobben sin. Han lenker også til andre nettsider, for eksempel Stupid Naked People.

Annonse


I England er det en dame som har en blogg kalt My Boyfriend is a Twat. En ikke særlig hyggelig ting å kalle kjæresten sin, men hun har fått prisen for beste europeiske blogg fra Bloggies 2005.

Billig moro

Hvem vet? Kanskje du også kan bli heldig med Google i helgen? Mulighetene til å oppdage Bush-hets og andre nettsider som helt sikkert opererer langt utenfor den norske redaktørplakaten antas å være endeløse.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse