Mio Technologies

Annonse


GPS for damer

Mio Technologies”Etterspørselen etter navigasjonsprodukter som er lette å betjene er stor. Spesielt fra kvinner, som ikke- slik som en del menn – har lyst til å fikle med elektroniske leketøy”, heter det i pressemeldingen fra den norske distributøren Novendo

Hjelper kvinner å finne veien

At kvinner er dårlige sjåfører, visste vi fra før. At kvinner livredde for all teknologi som ikke smiler og sier hei med en gang du har trykket på knappen, er heller ingen nyhet. Nå har Mio Technology lansert en ny GPS som skal bøte på alle disse tingene.

– Ofte situasjoner som vi nå slipper

Ikke bare får kvinnene en navigasjonsdings som hjelper dem å finne veien, og som virker med en gang:

”Eksempler fra plundring med å få en GPS-Bluetooth enhet til å snakke med en PDA, er ofte situasjoner som vi nå slipper”, heter det videre i pressemeldingen.

Annonse


Den lille vidunderdingsen advarer også sjåføren hvis hun kjører for fort i forhold til fartsgrensene.

Hva blir det neste?

Nå trodde vi problemet med kvinnelige sjåfører som oftest var at de kjørte for sakte og brukte bakspeilet til å sjekke leppestiften. Vi antar at neste generasjons av Mio Technologys GPS løser dette også.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse