iPod nano

Annonse


Apple svarer på nano-kritikk

iPod nanoHistorier som går igjen, er riper i plastlaget foran displayet og skrammer i kabinettet. Dette problemet gjelder iPod generelt, noe vi selv har konstatert med en iPod Photo 60GB vi kjøpte i sommer. Den er nå full av riper på tross av svært forsiktig behandling.

Skjermen delvis død

Mer alvorlig er likevel rapportene om at displayet på iPod nano dør helt eller delvis etter kort tids bruk. Dette opplevde en 15 år gammel gutt. Hans nye nano var så å si ubrukelig etter å ha ligget i lomma. Halve skjermen var usynlig, selv om det ikke var noen synlige skader verken på den eller kabinettet for øvrig.

På sitt eget nettsted publiserte han den sørgelige historien. Samme sted hyller han nå Apple for å ha tatt problemet på alvor.

Pengene tilbake

Apple forsvarer ikke overrasket produktene sine hardnakket, og sier i en offisiell uttalelse at nano-modellen er laget av samme høykvalitets polykarbonat som de øvrige modellene.

Annonse


De hevder også at «skjermdøden» bare gjelder en tidel av en prosent av det totale antallet iPod nano som så langt er produsert. Produksjonsfeilen skal nå være rettet, og nano-eiere som opplever den vil vederlagsfritt få en ny.

Til iPod-eiere som er bekymret for riper, har Aple bare ett råd: Kjøp et av de spesialdesignede iPod-futteralene som beskytter spilleren.

Kilder:
Macworld
Yahoo! News

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse