Lyse Tele

Annonse


Lyse med Triple Play for 3G

Lyse TeleLyse Tele var blant landets første til å bygge ut bredbånd med skikkelig kapasitet, og lanserte tidlig Triple Play, der man får digital TV, høyhastighets internett og telefoni i samme nett. Lyse Tele har også startet forsøk med HDTV med innhold fra belgiske HD1.

Tester mobilløsning på ungdom

Nå lanserer Lyse Tele Triple Play også for høyhastighets mobiltelefoner. Testbrukerne vil være en gruppe ungdommer med 3G-telefoner. Via mobilen vil disse få tilgang til høyhastighetsnettet til Lyse Tele.

Via mobilen kan testbrukerne få tilgang til chatteprogram som MSN messenger, i tillegg til lokalt innhold som gir oversikt over lokale arrangementer. Det vil også bli muligheter til å se tv-serier og musikkvideoer, samt leie filmer fra Lyse Teles nett.

Først i Norge

I tillegg får brukerne e-post, skoledagbok, og oppdatert TV-oversikt. Lyse Teles portalløsning er den første mobilportalen i Norge som tilbyr lokalt innhold.

Annonse


Kilder:
Lyse Tele
Digi.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse