Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lyse med Triple Play for 3G

Rogalendinger tilknyttet Lyse Tele er i ferd med å oppleve en ny verden av mobil teknologi.

Lyse Tele
Lyse Tele var blant landets første til å bygge ut bredbånd med skikkelig kapasitet, og lanserte tidlig Triple Play, der man får digital TV, høyhastighets internett og telefoni i samme nett. Lyse Tele har også startet forsøk med HDTV med innhold fra belgiske HD1.

Tester mobilløsning på ungdom

Nå lanserer Lyse Tele Triple Play også for høyhastighets mobiltelefoner. Testbrukerne vil være en gruppe ungdommer med 3G-telefoner. Via mobilen vil disse få tilgang til høyhastighetsnettet til Lyse Tele.

Via mobilen kan testbrukerne få tilgang til chatteprogram som MSN messenger, i tillegg til lokalt innhold som gir oversikt over lokale arrangementer. Det vil også bli muligheter til å se tv-serier og musikkvideoer, samt leie filmer fra Lyse Teles nett.

Først i Norge

I tillegg får brukerne e-post, skoledagbok, og oppdatert TV-oversikt. Lyse Teles portalløsning er den første mobilportalen i Norge som tilbyr lokalt innhold.

Kilder:
Lyse Tele
Digi.no

Stikkord: internett, lydogbilde, Mobil