iPod nano

Annonse


Skjermtrøbbel for iPod nano

iPod nanoEtter lanseringen for et par uker tilbake har det bare på Apples diskusjonsforum blitt startet 250 diskusjonstråder om riper på skjermen til iPod nano. At dette er et problem er en kjensgjerning. Men at skjermene knuses helt uten forvarsel er en overraskende nyhet.

Knust i lomma

Matthew Peterson hevder han har opplevd dette og startet flawedmusicplayer.com for å fortelle historien. Skjermen på hans iPod nano skal ha knust etter bare fire dager. Han mener nå at Apple må kalle tilbake enheten for å oppgradere til en sterkere skjerm.

– Den er altfor skjør. Apple markedsfører dette som en spiller for lomma. Herregud, selv Steve Jobs drar sin ut av lomme når han viser den frem. Den var i lomma mi da jeg satt meg ned, og nei, jeg satt meg ikke på den, skriver Peterson.

Tåler tøff behandling

Apple har enda ikke kommentert dette, men andre nano-eiere har skrevet til Peterson for å fortelle hvordan de ikke har opplevd disse problemene. De viser også til testen i Ars Technica som viste at iPod nano tåler ekstremt tøff behandling.

Annonse


Flere andre har imidlertid støttet Peterson og rapportert inn lignende skjermfeil. Disse diskuterer nå om dette er en designfeil eller en serie enheter som har hatt problemer i produksjonen.

Selskapet iPodResQ, som reparerer iPod-spillere, har midlertidig økt prisen på LCD-reparasjoner til iPod nano «på grunn av LCD-mangel og overveldende behov».

Kilde:
CNET News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse