iPod nano

Annonse


Nå kommer karaoke-iPoden

iPod nanoI iTunes 5 får brukerne mulighet til å legge til sangtekster i låtinformasjonen. Når du så spiller sangen på Ipod nano, vil teksten rulle over skjermen i synk med musikken. Er du i humør til å synge med, har de dermed fått deg en ekte karaoke-iPod.

Ikke automatisk søk

Problemet for innbitte karaokefans, er at det foreløpig ikke er lansert et effektivt søkeverktøy for sangtekstene. Når du importerer en CD i iTunes vil den søke på internett og kjenne igjen informasjon om artist og sangtittel. Men ikke om teksten. Foreløpig.

PearLyrics for Mac-brukere

Mest sannsynlig vil iTunes lage sitt eget integrerte søkeverktøy etter hvert. I mellomtiden kan interesserte prøve seg på PearLyrics0.5 (dessverre bare tilgjengelig for Mac-brukere). Programmet følger med på musikken du spiller i iTunes og søker i syv forskjellige tekstbaser på nettet for å finne en match.

PearLyrics kan også søke etter tekst til alle sangene på en bestemt spileliste, eller til alle sangene i hele biblioteket. Dette kan ta noe tid hvis du har et stort bibliotek.

Annonse


Skjerm-karaoken kommer

Nå går det vel heller ikke lang tid før noen skriver et visualiser-program til iTunes, slik at vi alle kan møtes foran skjermen i lystig karaoke. Singstar, eat you heart out!

Kilde:
Macworld

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse