ITavisen podcast logo

Annonse


ITavisen Podcast 008

ITavisen podcast logoI vår ukentlige podcast prater vi som vanlig løst og fast om aktuelle emner, og krydrer med å intervjue spennende figurer og personligheter innen IT-verdenen.

Freecast, Media Center og spill

I ITavisen Podcast 008 tar vi blant annet en prat med Microsoft om Windows XP Media Center Edition, som nå er klar på norsk, og oppsummerer Apple Expo, som nylig ble avholdt i Paris.

Samtidig inviterer vi dere leser til å starte deres egne talkshows på ITavisen Freecast, da vi synes det er på høy tid at også andre får slippe til med sine podcaster!.

Vi tar også en prat med arrangørene av datareffet Warpzone som går av stabelen i Stavanger 8-12. oktober, snuser nærmere på det nyskapende eventyrspillet Fahrenheit og racerbomba Burnout: Revenge, og lar ellers praten flyte løst over noen av ukas viktigste nyhetssaker.

Annonse


Abonnér eller last ned

Våre podcater legges ut i helt vanlig MP3-format, som kan spilles av en hvilken som helst PC eller MP3-spiller.

Om du laster ned en RSS-leser eller et av gratisprogrammene iTunes (v4.9 eller nyere) eller Winamp (v5.1) kan du abonnere på sendingene våre. Det vil si at du får dem automatisk med en gang de blir lagt ut.

Du vil til en hver tid finne nærmere bruksansvisning og en fullstendig oversikt over ITavisens Podcast-tilbud på /podcast.Dette og mye mer får du om du laster ned sendingen vår.

Du vil til en hver tid finne en fullstendig oversikt over ITavisens Podcast-tilbud på /podcast.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse