Apple expo

Annonse


Apple expos kuleste dingser

Apple expoApple expo (Paris)/ITavisen.no: Denne uken har det vært Apple-hysteri i Paris, som alltid når Apple expo går av stabelen. Selv om det var skuffende få nylanseringer var det da alltids en del kule produkter som ble vist frem.

PC-vesker og Xbox 360

Mange selskaper har spesialisert seg på å lage dekslere og holdere til Apples iPod-spillere og de kommer nå i alle mulige forskjellige former og materialer. Det samme gjør høyttalere og annet tilbehør.

Var man interessert i kule PC-vesker hadde også selskapet Crumpler en kul tjeneste der du kunne designe din egen veske og så sydde de den til deg. Overraskende nok var det Microsoft som sto for det mest spennende produktet, da de viste frem Xbox 360 på messen.

Hvilesonen på Apple expo er litt annerledes enn på andre messer

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse