Xbox 360

Annonse


Xbox 360 kuppet Apple expo

Xbox 360Apple expo (Paris)/ITavisen.no: På en messe der verken Apple eller andre Mac-selskaper viste frem noe nytt kunne Microsoft glede de spillinteresserte ved å vise frem den nye spillkonsollen Xbox 360.

Likevel må vi si at det langt fra var Microsoft som hadde flest besøkende under Apple-messen. Microsoft og Apple var nemlig plassert ved siden av hverandre i messehallen og det var myriader av mennesker hos Apple, mens man vel kunne telle på en hånd de som besøkte Microsoft.

Spilldemoer

Men noen var så heldige at de fant det lille hjørnet av Microsoft-standen der Xbox 360 var plassert. Folk kunne beundre både 360-konsollen og spillkontrolleren, i tillegg til at det ble kjørt demoer av flere av spillene til den neste Xbox’en på storskjermene.

Se videoen av konsollen og et par av spillene her:

AnnonseSe videoklipp av Xbox 360

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse