Sony Ericsson P910 (topp)

Annonse


Sony Ericsson bekrefter «Hermione»

Sony Ericsson P910For noen uker siden mottok Itavisen et bev fra en tysk advokat. På vegne av Sony Ericsson beordret han oss til å fjerne bildene av den kommende toppmodellen «Hermione» – også kjent som P950. I motsatt fall kunne vi risikere rettslig etterspill.

Penger og prestisje

Det er dermed åpenbart at Sony Ericsson satser mye penger, prestisje og ressurser på denne modellen, som skal legge seg i den absolutte toppen når det gjelder funksjoner, tilkoblinger og kommunikasjon.

Sony Ericsson bekrefter nå overfor nettstedet Engadget.com at modellen virkelig finnes, og at den kommer i første halvdel av 2006. De vil derimot ikke røpe tekniske detaljer eller bekrefte de spesifikasjonene som flere presseorganer allerede har presentert.

tastatur under skjermen

Telefonen skal være utstyrt med 3G, trebånds GSM, GPRS og trådløst nett. Synkronisering med PC-en skal skje via et ActiveSync-lignende system som er lisensiert fra Microsoft.

Annonse


Den skal ha et VGA-kamera på forsiden til videotelefoni, mens kameraet på baksiden er på to megapiksler og har autofokus.

Tastaturet er flyttet fra innsiden av nummertastaturet til under skjermen.

Mindre enn forgjengeren

Størrelsen på telefonen skal være hakket mindre enn forgjengeren P910. P950s dimensjoner skal være på 55 x 105 x 20 mm mot P910s 58 x 115 x 26 mm.

Operativsystemet skal være Symbian OS 9.1, men med brukergrensesnittet UIQ 3.0. Skjermen skal ha en QVGA-oppløsning, som er på 320 x 240 punkter, med 262 000 farger. P950s prosessor skal være en Philips Nexperia Mobile Multimedia Processor PNX4008, med en hastighet på 208 MHz.

Bedre bilder

Sony Ericsson kan også bekrefte at de er underveis med en etterfølger til S700/710. Telefonen, som i følge ryktene skal være utstyrt med 120 MB internminne harddisk, skal komme før jul.Kameraet skal være ytterligere forbedret i forhold til forgjengeren, med bedre autofokusfunksjon og 3,2 megapiksel. I tillegg skal designet være radikalt endret.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse