Microsoft Remote Keyboard - XPMCe

Annonse


Høstslipp fra Microsoft

Microsoft Remote Keyboard - XPMCeMicrosoft presenterte i dag sin høstkolleksjon med nye maskinvare-produkter, og det er lett å trekke på skuldrene mens produktsjefene drar fram et tilsynelatende utlømmelig spekter av forskjellige mus og tastatur.

Ikke fordi det er noe galt med produktene. Men det er ærlig talt grenser for hvor spennende det er hver gang Microsoft eller Logitech lanserer nye mus med «enda høyere følsomhet» eller tastatur med «forbedret ergonomi» og et par nye funksjonsknapper…

Spennende tastatur-mus-fjernkontroll

Et av de nylanserte produktene lykkes riktignok likevel i å få det til å krible litt i fingrene blant flere av de oppmøtte journalistene; nemlig det nye Remote Keyboard for Windows XP Mobile Center.

Foruten et ganske tøft design, frister dette infrarøde trådløse tastaturet med å samtidige fungere både som multimedia-fjernkontroll og mus. På høyre side sitter nemlig en liten muspeker-knott, mens det på venstre «håndtak» sitter knapper for venstre- og høyreklikking.

Annonse


Som navnet tilsier er dette tastaturet spesielt beregnet for sofabruk med en Media Center-maskin, men vi ble lovet at det også ville fungere med vanlig Windows XP. Tastaturet lanseres 17. oktober.

Se de nye produktene

Du kan bla deg gjennom de ny Microsoft-hardware i bildeserien nedenfor. La oss bare raskt sette fingeren på et par nyvinninger det er verdt å få med seg.

  • Nye mus er utstyrt med Microsofts fiffige nye Magnifier-funksjon. Ved å trykke på en funksjonsknapp på musa zoomer du deg inn på et område på skjermen, slik at du kan jobbe med f.eks digital bildebehandling eller fiklete Excel-dokumenter med langt større finpresisjon og nøyaktighet. Zoom-boksen kan til og med justeres dynamisk i både høyde og bredde ved hjelp av mus-gestuser. Siden dette er en driverbasert funksjon, vil du kanskje også få dette til å fungere på en del eldre Microsoft-mus.

  • Spillmusa Laser Mouse 6000 har både en knapp som kan forhåndprogrammeres til å utføre makroer, såvel som en Precision Booster som gjør at muspekeren beveger seg ekstra tregt (men fremdeles med samme oppløsning). Denne funksjon er men til å brukes f.eks i snikskyttermodus.

Laser Mouse 6000
Spesielt beregnet på spillentusiaster. Scrollhjul med sperreintervaler, samt makro- og presisjonsfunksjon.

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse