FOTO: Marius Røstad

Annonse


Ingen video-iPod i sikte

FOTO: Marius RøstadApple expo/Paris(ITavisen.no): Steve Jobs åpnet i dag Apple Expo i Paris til stor skuffelse for fremmøtte journalister. Apple lanserte jo iPod nano for to uker siden og derfor føltes dette som om juleaften endelig var her, men pakkene var allerede åpnet.

Drøyer med video

Vi kunne jo mistenke at det ikke ville komme noe, men vi håpet jo i det lengste. I forkant av messen gikk det nemlig rykter om at Apple ville slippe en iPod med videomuligheter. De har tross alt eksperimentert med musikkvideoer en stund via iTunes Music Store og mange har sett på det som det neste logiske steget for Apple. Men det er det tydeligvis ikke.

– Mange lager video nå, både på mobilen og også egne video-Podcast, med overraskende høy kvalitet. Hvorvidt folk vil kjøpe en enhet som kan spille av dette er imidlertid langt fra klart. Jeg tror ikke det. Vi vet i hvert fall at ingen har hatt noe suksess med dette ennå, sa Jobs under en spørrerunde med verdenspressen i Paris i dag

Jobs er riktignok ikke like kategorisk som tidlig og åpner for at dette kan komme i fremtiden, men det virker å være et stykke unna. Han hevder at ingen har klart å finne riktig formel på dette, selv om mange har slike enheter.

Annonse


Da er det vel nærliggende å tro at ingeniørene til Apple sitter opp til langt på natt for å finne nettopp den perfekte formelen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse