Foto: www.switchfoot.com

Annonse


Band beklager kopibeskyttelse

Foto: www.switchfoot.comSwitchfoot synes ikke noe særlig om at musikken deres gis ut med den nye kopibeskyttelsen til Sony. Spesielt ikke når det gjør bandets egne CDer vanskelig å bruke og å overføre til MP3-spillere for de som har kjøpt den.

Postet protest på Sony-forum

I et innlegg på Sonys eget forum gjør bandets bassist Tim Foreman det klinkende klart at han har lite til overs for plateselskapenes nye kopibeskyttelsessystemer.

– Det er hjerteskjærende å se vårt harde slit, blod og tårer de siste to årene utydeliggjort av forvirringen og frustrasjonen som omgir denne nye teknologien.

La ut bruksanvisning for å omgå sperre

Mange platekjøpere har reagert med sinne og kritisert både band og plateselskaper for å gi ut musikk med vrange kopisperrer.

Annonse


Switchfoot-bassisten beklager situasjonen, og gir detaljerte beskrivelser på samme forum om hvordan man best skal gå frem for å for eksempel konvertere CD-platen til MP3, så man får overført albumet til MP3-spilleren sin.

– Det er også uheldig når band som oss, Foo Fighter og Cold Play (bare et par eksempler på band som har nyutgivelser med denne kopisperren) blir offer for denne type kritikk, når det overhodet ikke er mulig for oss å unngå denne nye linjen i platebransjen, skriver Time Foreman.

Kilder:
vnunett
Sony Music

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse