Nokia 6630

Annonse


Nokia med 3G musikkmobil

Nokia 6630Den vanlige Nokia 6630 har også mp3-spiller, men med Nokia 6630 Music edition følger et 256 MB minnekort som kan lagre musikk tilsvarende 15 CD-er. Det er i tillegg mulig å oppgradere telefonen til hele 1 GB flash-minne, noe som gir deg mer musikk enn det er mulig å ønske seg på en telefon.

Med 6630 Music Edition følger også Nokia Audio Adapter, slik at du kan koble mobiltelefonen til et hvilket som helst sett med stereo-hodetelefoner som bruker standard jack-plugg. Det betyr at du ikke lenger er begrenset til å bruke telefonens handsfree-sett som høretelefoner.

Nokia har også laget software så det skal være enkelt å overføre musikk til den nye 6630-varianten. Med stereo-kabelen kan du plugge telefonen rett i stereoanlegget hvis du vil dele musikken din med andre.

Nokia 6630 Music Edition har selvfølgelig egenskapene til en standard 6630-mobil. De kan du lese mer om her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse