ITavisen/Per Ervland

Annonse


Verdens feteste spillmaskin

ITavisen/Per ErvlandUnder et litt festlig arrangement hos oss i Aller Internett i går, kunne man teste spillmaskinen Force Dynamics 301, med bilspillet Live for Speed. Et skikkelig monster av en maskin, som virkelig lar deg få føle det når du smeller i veggen i 200 kilometer i timen.

Denne maskinen har nemlig det som trengs av hydraulikk og teknologi for å la deg bokstavelig talt få ligge på to hjul i svingen. Allikevel ikke noe som er for de aller fleste, da vidunderet koster rundt 300 000 kroner.

Force Dynamics bilstol
Det er mye teknikk som skal fungere før du får bilstolen opp og gå

Ikke realistisk

Vi fikk tatt en titt på maskinen og det genererer unektelig en ganske artig stemning, når du ser en kamerat bli slengt veggimellom, mens bilen spinner på femte runden. Det så veldig imponerende ut, med en enorm virkelighetsfølelse.

Annonse


Kommentarene fra de som testet det var imidlertid ganske blandet. Noen syntes selvsagt dette var det beste siden ”sliced bread”, mens andre mente at det var så realistisk at det ble urealistisk. Spennende var det i hvert fall.

Force Dynamics bilstol
Stian Gihle fra Din Side Motor tar seg en prøvetur

Denne helgen er det deltakerne på gatebilstevne på Rudskogen i Østfold som får glede av maskinen. Så er du keen bør du kanskje ta deg ned dit.


Se videoklipp av Force Dynamics 301

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse