ITavisen podcast logo

Annonse


ITavisen Podcast 007

ITavisen podcast logo I vår ukentlige podcast prater vi som vanlig løst og fast om aktuelle emner, og krydrer med å intervjue spennende figurer og personligheter innen IT-verdenen.

Fra Nano til Java

ITavisen Podcast 007 handler blant annet om iPod Nano, Nintendos nye Revolution-kontroller, Windows Vista og spillkonsoller.

Vi var også innom den store JavaZone-konferansen i Oslo, og pratet både med arrangøren JavaBin og Javaguru Rickard Öberg.

I tillegg sjekker vi ut musikknettstedet Uhort.no, slår av en prat med webmaster Øystein Holmen, og spiller en podsafe låt fra Supermonkey.

Annonse


Rickard Öberg, Javaguru Øystein Holmen - uhort.no
Rickard Öberg er et kjent navn blant Java-utviklere. Vi slår av en prat med ham i denne ukas podcast. Øystein Holmen driver nettstedet uhort.no, som blant annet stiller med rettighetsklarert podcast-safe musikk.

Abonnér eller last ned

Våre podcater legges ut i helt vanlig MP3-format, som kan spilles av en hvilken som helst PC eller MP3-spiller.

Om du laster ned en RSS-leser eller et av gratisprogrammene iTunes (v4.9 eller nyere) eller Winamp (v5.1) kan du abonnere på sendingene våre. Det vil si at du får dem automatisk med en gang de blir lagt ut.

Du vil til en hver tid finne nærmere bruksansvisning og en fullstendig oversikt over ITavisens Podcast-tilbud på /podcast.Dette og mye mer får du om du laster ned sendingen vår.

Du vil til en hver tid finne en fullstendig oversikt over ITavisens Podcast-tilbud på /podcast.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse