Blogger

Annonse


Google med Blog-søk

BloggerI går, onsdag, kunne Google vise frem en ny versjon av sin populære søkemotor der fokuset er på blogger. På nettet skal det finnes opp til 17 millioner blogger og målet til Google er at man skal kunne søke i innholdet i disse.

– Uansett om du ser etter anmeldelser av Harry Potter, politiske kommentarer, oppskrifter på sommersalater, eller noe som helst annet, skal Blog Search la deg finne ut hva folk sier om temaet du er interessert i, hevder Google.

Legg inn egen blog

Den nye søkemotoren, som også er integrert med Googles egen Blogger-tjeneste, benytter RSS-feed for å indeksere innholdet i blogger. Selskapet hevder at de også vil inkludere blogger fra andre språk enn bare engelsk.

Google skal i løpet av raskt tid også komme med en videreutvikling der bloggere manuelt kan legge inn sin tekst, dersom deres blog ikke automatisk plukkes opp av søkerobotene

Annonse


Som en rekke av de utallige andre tjenestene til Google er også denne i beta.

Kilder:
BBC News
BetaNews
Google Blog Search

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse