iPhone?

Annonse


– iPhone kommer likevel

iPhone?Det har lenge gått standhaftige rykter om at Apple jobber med en iPod-telefon. Denne skal være en fullverdig iPod, med lagringsplass for langt mer enn de 100 sangene det er plass il i Motorola Rokr. I tillegg skal den ha iPod-ens navigasjonshjul og et uttrekkbart tastatur.

Kronglete regelverk

Dette er altså ryktene som går om selve produktet. Men det er mye som må på plass før vi kan nyte godt av en slik genial oppfinnelse. Mye dreier seg om hvordan mobilmarkedet i USA er regulert. Apple er nødt til å alliere seg med både en mobiloperatør og en produsent for å få solgt produktet sitt.

Dersom Apple velger å lansere iPhone uavhengig av en amerikansk mobiloperatør, må selskapet nemlig sette opp sitt eget virtuelle operatørselskap som kjøper trafikk i de eksisterende nettverkene.

Åpner for flere samarbeid

Likevel er det flere ting som tyder på at Apple ikke har gitt opp iPhone. Ved lanseringen av Motorola Rokr understreket Apple at de står fritt til å inngå samarbeid med andre mobilprodusenter. Det betyr at vi i framtiden kan se iTunes-kompatible mobiler fra både Nokia, Samsung og Sony Ericsson.

Annonse


Enkelte observante sjeler har også merket hva som skjer dersom man besøker domenet iPhone.org. Da havner du nemlig rett på Apples hovedsider.

Kilde: News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse