Xbox Live Start Kit

Annonse


Xbox Live uten kreditt

Xbox Live Start KitI forbindelse med at den nye Xbox 360 lanseres i november, vil også Xbox Live-tjenesten oppgraderes dramatisk. En hel rekke nye funksjoner og et gratis abonnement vil være tilgjengelig.

Xbox Live Silver er gratisutgaven som lar deg chatte med andre brukere, lage profiler og få tilgang til en markedsplass der du kan laste ned demoer og tillegg. Dette følger med Xbox 360.

Xbox Live Gold er varianten som koster penger, og gir deg alle funksjonene til Silver, pluss at du faktisk kan spille online. Dagens Live-abonnenter får automatisk tilgang til Gold.

Nå uten kort

For å kunne abonnere på Xbox Live i dag trenger du et kredittkort. Det har vært en stor sperre for mange kortløse brukere, som eventuelt måtte spørre foreldre om å få lov å melde seg på tjenesten.

Annonse


Til høsten skal det imidlertid være mulig å kjøpe forhåndsbetalte kontantkort til 499 kroner, som da gir tilgang til Gold-tjenesten i et år. I tillegg kan man abonnere for kortere perioder på en eller tre måneder.

Dermed skal den flotte tjenesten være lettere tilgjengelig for folk flest. Det spørs bare hvorvidt vi eldre spillere faktisk vil sette pris på enda flere skrikende 12-åringer på Xbox Live.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse