Sony

Annonse


Her er Sonys framtids-TVer

SonySony vil slutte å selge billedrørs-TV-er i Norge i løpet av høsten. Nå er det flatt og LCD som gjelder for fullt, og ingen etterspør store klumpete TV-er lenger. Selskapet satser derfor på tre serier av LCD flatskjerm-TV-er:

Tre prisklasser

Sony BRAVIA kommer i en S-serie, en V-serie og den rå luksus-serien W. S-serien er den rimeligste. Her er bare modellene fra 26” og opp klargjort for HDTV foreløpig. Den sølvfargede skjermen har Sonys eget 3D kamfilter, som selskapet hevder gir utrolig presise fargeoverganger og kontraster.

V-serien går i svart med aluminiumsdetaljer. Denne er noe dyrere enn S-serien. I motsetning til S-serien har den ikke PC-inngang, men til gjengjeld noe bedre oppløsning og tre scart-kontakter.

W-serien er for feinschmeckerne. I den slanke skjermen, som kommer som LCD i 40” og som plasma i 50”, er det bygget inn subwoofer for fyldigere lyd. Ifølge Sony gir denne deg alt du trenger av lyd i stua. HiFi-entusiaster ville antagelig protestert høylytt mot denne påstanden, men lydkvaliteten er helt på høyde med et gjennomsnittlig surround-anlegg.

Annonse


Denne 50-tommers plasmaskjermen koster 67 000. Da får du til gjengjeld innebygget subwoofer.

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Store prisvariasjoner

S-serien er priset fra 9500 kr for en 19-tommers skjerm til 26500 for en 40”. V-serien koster 17500 for 26” og 32 000 for 40”. Den desidert dyreste, W-seriens plasmaskjerm på 50”, letter lommeboka for 67 000 raske.

50-tommer til under 20 000

For de med litt slankere lommebok har Sony også en annen TV på lur: Deres 50-tommers LCD projeksjons-TV skal komme på markedet til under 20 000 kr. Til tross for at billedkvalitet og kontrastgjengivelse ikke er på høyde med flatskjerm-TV-ene, regner selskapet med at prisen vil gjøre denne til en storselger i Norge.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse