ITavisen podcast logo

Annonse


Ny ITavisen-podcast

ITavisen podcast logoTotalt har 26 000 nå lastet ned våre fem Podcast-sendinger. Det overgår langt de forventningene vi hadde til dette prosjektet, som vi egentlig startet mest for å hygge oss…

Lekker iPod nano

Den store dingselanseringen denne uka var utvilsomt iPod nano, spilleren som avløser den nåværende iPod mini. I vår Podcast-sending får du høre mer om denne utrolig lekre MP3-spilleren.

Ukas viktigste PR-arrangement på spillfronten var Burnout Revenge-festen i Nydalen i Oslo torsdag. Vår reporter Ida Oftebro var der med mikrofon, og snakket blant annet med det norske bandet Animal Alpha, som har levert muskken til spillet.

Kan ikke hackes?

Xbox 360 er snart her. Microsoft påstår at den nye modellen i motsetning til den gamle ikke lar seg modifisere og hacke. En teknisk ekspert i Microsoft forklarer oss hvorfor, og har også mye annet spennende å melde om Xbox 360.

Annonse


Denne uka ble det oppdaget flere nye virus på nettet. Sikkerhetsselskapet Symantecs hovedopgave er å bekjempe og uskadeliggjøre disse. I podcasten forteller Henrik Vaage i Symantec Norge hvordan de tenker.

Abonnér eller last ned

Våre podcater legges ut i helt vanlig MP3-format, som kan spilles av en hvilken som helst PC eller MP3-spiller.

Om du laster ned en RSS-leser eller et av gratisprogrammene iTunes (v4.9 eller nyere) eller Winamp (v5.1) kan du abonnere på sendingene våre. Det vil si at du får dem automatisk med en gang de blir lagt ut.

Du vil til en hver tid finne nærmere bruksansvisning og en fullstendig oversikt over ITavisens Podcast-tilbud på /podcast.Dette og mye mer får du om du laster ned sendingen vår.

Du vil til en hver tid finne en fullstendig oversikt over ITavisens Podcast-tilbud på /podcast.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse