Nokia N80?

Annonse


Ny N-mobil fra Nokia?

Nokia N80?Det har dukket opp bilder på nettet som visstnok skal være en ny mobiltelefon i den spennende N-serien til Nokia. Dette skal være N80 og vil, dersom bildene stemmer, være den første slideren i Nokias N-serie.

Spekulasjoner

Lite er kjent om denne modellen, men ifølge ryktene skal dette være den første mobiltelefonen fra Nokia som kommer med et kamera med tre megapikslers oppløsning. Hverken lanseringstidspunkt eller pris er kjent.

Da vi snakket med Nokia tidligere i år bekreftet de at selskapet vil komme med en TV-mobil basert på DVB-H-standarden. Vi har imidlertid testet dette på en Nokia 7710 og formaktoren i N80 minner lite om en slik TV-mobil.

Derfor er det helt i det blå hva spesialfeltet til denne mobilen er. Nokia hevder nemlig at N-serien er til spesielle multimediemobiler fra selskapet. N90 har kamera som sitt spesialfelt og med N91 er det musikk.

Annonse


Ut fra bildene ser det imidlertid ut til å være en 3G-mobil, siden man kan skimte et kamera på toppen av mobilen.

Ikke bekreftet

Det er heller ikke bekreftet at dette er en Nokia N80, men karen som har fått tak i disse bildene hevder de er tatt fra kilder internt i Nokia.

Uansett ser dette ut som en ekte Nokia-mobil og av erfaring pleier det å være hold i slike rykter, selv om det ikke nødvendigvis er en del av N-serien til finnene.

Nokia N80?
Er dette Nokia N80?

Kilde:
Mobile-review.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse