ILL: Polymer Vision

Annonse


Papirtynn skjerm snart klar

ILL: Polymer VisionPhilips Polymer Vision har vist frem en prototype på en fungerende elektronisk dokumentleser som kan brettes sammen. Concept Readius hevder dette er verdens første prototype av en skjerm som kan dras ut til å bli større en selve enheten skjermen er i.

Skjermen har en størrelse på fem tommer når den er dratt helt ut og selve enheten er på 4 x 2,5 x 0,8 tommer. Man får da en oppløsning på 320 x 240 punkter. Beklageligvis er det kun snakk om en monokrom skjerm i første rekke, men et sted må man jo begynne.

Ikke i salg

For alle dere teknokåte forbrukere må vi imidlertid skuffe. For Philips Polymer Vision har ingen planer om å lage kommersielle versjoner av dette produktet. Det er kun snakk om å demonstrere mulighetene.

Allikevel kan man nok forvente at andre vil ta i bruk denne eller andre lignende teknologier så fort det viser seg at prisen er lav nok for store kvanta.

Annonse


Polymer Vision
Philips foldbare skjerm Concept Readius

Kilder:
Polymer Vision
CNET News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse