Blu-ray

Annonse


Blu-ray og HD-DVD i én spiller

Blu-rayI kampen om neste generasjons DVD står formatene Blu-ray og HD-DVD steilt mot hverandre. Det har vært snakk om at man skulle slå sammen disse til et suverent produkt, men man kom aldri til noen enighet om dette.

Derfor blir det den klassiske teknokrigen når to konkurrerende formater kjemper om forbrukernes gunst. Mange store aktører har allerede valgt side, så også Samsung, selv om de nå lager en spiller som kan benytte begge formatene.

– Det kommer ikke til å bli enkelt, men dere vil se vår løsning på dette i løpet av det kommende året. Uten dette kommer forbrukerne til å bli forvirrede, sier direktøren for forbrukerelektronikk i Samsung, Choi Gee-sung.

Blu-ray i PS3

Sony regner Matsushita, Philips og Apple som støttespillere til formatet Blu-ray. Et av de første produktene som vil komme med støtte for dette formatet er Sonys nye spillkonsoll, PlayStation 3.

Annonse


HD-DVD-formatet støttes derimot av Toshiba, NEC og Sanyo. En av fordelene med dette formatet skal være bedre støtte for eksisterende DVD- og CD-plater enn Blu-ray. Blu-ray-leiren mener selvsagt det motsatte…

Kilde:
BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse