Baby Phat PSP

Annonse


Nå kommer rikmanns-PSP

Baby Phat PSPTidligere i år ble et ekstremt påkostet deksel til Sony PSP-konsoll vist frem på et moteshow, og nå er det offisielt annonsert. Dekselet er designet av Kimora Lee Simmons, kona til Def Jam-grunnleggeren Russel Simmons. Dekselet er en del av Baby Phat-merket, som er en kolleksjon for jenter.

Dekselet er ikke akkurat diskret, da det består av nesten en halv kilo med gull, og er utstyrt med gule og sorte diamanter, samt alligatorskinn.

Og prislappen er altså kun 35.000 dollar – over 220.000 kroner. Hvorvidt dekselet kan kalles smakfullt er selvsagt opp til den enkelte, men vi vet i alle fall hva som står øverst på ønskelista vår til jul! Baby Phat PSP Case skal nemlig være tilgjengelig mot slutten av året.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse