Bjørn Lynne (Dr. Awesome) toppsakbilde

Annonse


Amiga-mimring med Dr. Awesome

Bjørn Lynne (Dr. Awesome)De som satt med Amiga-maskiner på slutten 80-tallet og begynnelsen av 90-året husker kanskje demo-gruppa Crusaders, blant kjent for å produsere noen av de feteste Amiga-demoene.

Ikke minst var musikken en viktig faktor, og gruppas komponist Dr. Awesome (aka. Bjørn Lynne) er fremdeles et velkjent navn for mange.

Crusaders var også gjengen som i sin tid startet The Gathering, det store datatreffet som har utviklet seg til verdens største årlige dataparty, og nå avholdes i Vikingskipet på Hamar.

Nå kan du høre Bjørn Lynne selv fortelle om Amiga-tiden, The Gathering, og hvordan han også i dag jobber aktivt med musikkproduksjon i denne ukas utgave av ITavisens podcast.

Annonse


IFA, PSP og nye mobiler

Denne podcasten inneholder naturligvis mye annet snadder også. Tore Neset er blant annet på plass i Berlin for å avgi rapport fra den pågående lyd- og bildemessen IFA, og vi får blant annet høre om hvordan det ligger i kampen mellom DVD-formatene Blu-Ray og HD-DVD.

Dessuten tar vi så klart for oss lanseringens av Sonys ny PlayStation Portable, og tar en prat med salgsdirektør Espen Tollefsen i Nordisk Film og UMD-filmer og websurfing på PSP.

Ellers blir det såklart en oppsummering av ukas viktigste nyhetssaker, deriblant en nærmere titt på de nye mobiltelefonene som er i vente fra Sony Ericsson, Samsung og Nokia.

Abonnér eller last ned

Våre podcater legges ut i helt vanlig MP3-format, som kan spilles av en hvilken som helst PC eller MP3-spiller.

Om du laster ned en RSS-leser eller et av gratisprogrammene iTunes (v4.9 eller nyere) eller Winamp (v5.1) kan du abonnere på sendingene våre. Det vil si at du får dem automatisk med en gang de blir lagt ut.

Du vil til en hver tid finne nærmere bruksansvisning og en fullstendig oversikt over ITavisens Podcast-tilbud på /podcast.

ITavisen podcast logo mini
Trykk HER for å laste ned ITavisen Podcast 005

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse