General Motors

Annonse


Hummer-laptop kommer

General MotorsHummer, som er en slags sivil utgave av det amerikanske militærkjøretøyet Humvee (High-Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle), har blitt vanvittig populær overalt i verden hvor det finnes bilførere som har råd til den.

PC i stil med bil

De som ikke har råd til en «kriger» i garasjen, eller bare ønsker seg en PC som står i stil med bilden de allerede har, får nå muligheten til å skaffe seg en laptop av samme merke.

General Motors, selskapet bak Hummer, har nå inngått avtale med PC-produsenten Itronix. Dette selskapet er i likhet med GM leverandør til det amerikanske forsvaret. En Itronix-PC er omtrent like hardfør som en Humvee, og brukes blant annet i Irak.

Fire trådløs-muligheter

Det er ikke bare innpakningen som er ment for røft terreng. Hummer-laptopen leveres med støtte for intet mindre enn fire trådløse teknologier – WiFi, GSM, GPS og UMTS. Både UMTS- og GSM-modulen kan skifte mellom europeiske og de amerikanske variantene.

Annonse


Prisen på laptopen er ennå ikke fastsatt, men den blir neppe billig. Men selvsagt rimeligere enn en «ekte» Hummer, som her hjemme koster ny mellom 600 000 og 900 000 – alt etter modell og utstyr.

Kilde:
News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse