Opera 10 år

Annonse


Få gratis betal-Opera

Opera 10 årKlokken 15:00 30. august startet feiringen hos Opera. Da var det 10 år siden arbeidet med Opera startet, originalt som et forskningsprosjekt hos Telenor. Nå har selskapet til dels erobret verden og vil derfor ha et ellevilt party.

– På denne dagen feirer vi våre brukere. Fra begynnelsen har vi jobbet tett sammen med brukerne for å sikre at vi leverer den beste internettopplevelsen. Vi ville aldri vært der vi er uten alle de som frivillig har ofret tid og energi til Opera, sier administrerende direktør Jon S. von Tetzchner i Opera.

Gratis nettleser

Dette betyr for eksempel at selskapet gir bort gratis registreringskoder til Opera (frem til 15:00 31. august). Med en slik kan man fjerne reklamen som er i gratisversjonen av nettleseren. Lisensen varer så lenge den spesifikke Opera-versjonen gjelder. Skal man kjøpe en slik lisenskode koster det 301 kroner.

På festsidene til Opera kan man blant annet lese mer om historien til nettleseren, lese resultatene fra nettmøtene med Opera-sjefene eller laste ned musikk laget av ansatte i Opera.

Kilde:
Opera (pressemelding)
Opera (10-års feiring)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse