Podcast-toppen ITavisen

Annonse


ITavisen på Podcast-toppen

ITavisen på podcast-toppenSiden vi startet med våre podcaster (en podcast er en lydfil med et radioprogram som kan lastes ned, og som man kan abonnere på gjennom musikkprogrammet iTunes eller en RSS-leser) fredag 5. august har 17 000 lastet ned «sendingene» våre.

Få norske

Tilbakemeldingene fra lyttere og lesere har vært unisont positive – noe vi i ITavisen.no ikke alltid har vært vant til… Så godt som ingen klager. Det er bare hyggelige tilbakemeldinger å få – samt en rekke gode råd som vi prøver så godt vi kan å følge opp.

På iTunes liste over de mest hørte podcastene i Norge finner vi noen få norske sendinger. Foruten ITavisen finner vi Digital Hverdag (3. plass) og Lundehaugen menighet (41. plass). Ellers er listen preget av store, utenlandske mediehus som BBC, Newsweek og CNN.

Du finner ITavisens podcast HER.

Annonse


Teknologi stort

Teknologi og IT-relaterte podcaster har hyggelig nok en fremtredende plass. Foruten oss selv og Digital Hverdag, finner vi både This Week In Tech, Slashdot Review og The Engadget Podcast på topp 100.

Den komplette listen finner du ved å Podcasts i iTunes «source»-meny (krever versjon 4.9 eller høyere) og deretter «Podcast directory» i valgene nederst i oversikten.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse