Nokia 7270 by Versace

Annonse


Nokias Versace-suksess

Nokia 7270 by VersaceI forbindelse med veldedighetsballet Life Ball 2005 har Nokia Østerrike fått Donatella Versace til å lage en spesialversjon av motemobilen Nokia 7270. Dette har ført til to tekstildeksler og bærerem i typisk Versace-design.

Ble suksess

Har du lyst på en slik en er du imidlertid for sent ute, for på nettsidene til Nokia Østerrike lyser det ”utsolgt” over bildene av den spennende modellen.

Mobiltelefonen, som ellers er helt lik den originale 7270 fra Nokia, ble kun laget i 727 enheter og skal ha kostet rundt 6 500 kroner. Forhåpentligvis kan suksessen til denne modellen føre til flere designmobiler fra mobilgiganten.

Kilder:
Nokia Østerrike
LifeBall
TV2 Nettavisen

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse