Samsung E760

Annonse


Mobil med «viftestyring»

Samsung E760Samsung har tre nye mobiltelefoner klar for høst/vintersesongen.

E760

Med 1.3 megapiksel kamera, to bildeskjermer med farger, Bluetooth 1.2 (med audio streaming), innebygde stereohøyttalere, 96,5 MB interminne, MP3-spiller med AAC-støtte, og stereohodetelefon ser Samsung E760 til å ha litt av hvert å by på.

Den mest spennende egenskapen ved denne telefonen er kanskje likevel den nye bevegelsesstyringen, som aktiveres ved å trykke inn sideknappen. Her er det rett og slett snakk om å vifte med telefonen i løse luften.

En halv runde i luften i retning med klokken aktiverer mp3-spilleren. En håndleddsbevegelse mot venstre eller høyre spiller forrige eller neste melodi. Ta pause og start igjen med en håndleddsbevegelse oppover. En vertikal runde i luften aktiverer kameraet En halv runde mot venstre aktiverer ulike rytmer hvor du selv spiller solo.

Annonse


– Min favoritt er terningspillet hvor du helt enkelt rister telefonen litt forsiktig. Terningene kastes da omkring i skjermen som om man hadde ordentlige terninger. Bevegelsesstyring gir en helt ny dimensjon til spill på mobilen, sier nordisk produktmarkedssjef Michael Alström i en pressemelding fra Samsung.

E760 kommer i butikkhyllene i september, og vil koste omtrent 3500,- kroner.

Samsung D600
Samsung D600

D600/D600e

Dette blir oppfølgeren til Samsungs D500, som har fått begge tomler opp i test her på ITavisen.no.

De største nyhetene i D600 er et 2-megapikselkamera, samt muligheten for å koble telefonen rett på stereoanlegg, TV eller projektor (for fremvisning av bilder). Ellers stiller telefonen med 81 MB interminne, minnekortplass, Bluetooth 1.2 og presentasjonsmuligheter for blant annet Word-, Excel- PowerPoint- og PDF-filer.

D600 havner i butikkhyllene i oktober, og vil koste omtrent 4000,- kroner. En versjon med EDGE (D600E) ventes i november.

X700E

Dette blir Samsungs første mobiltelefon i candybar-fasong, med 1.9 tommers fargeskjerm, 35 MB interminne og mulighet for eksternt minnekort, FM-adio, 1.3 megapikselkamera, Bluetooth 1.2 og EDGE.

X700E skal være i salg fra november, og vil koste ca. 2800,- kroner.

Samsung X700e
Samsung X700E

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse